BRUGGE & AMSTERDAM REVELION

Momentan nu a fost gasita nici o oferta valabila.

Informatii generale

Orar de zbor informativ (ore locale)  - cursa KLM:

KL 1374 OTP 13:50 - AMS 15:55

KL 1379 AMS 20:45 - OTP 00:30

Cazare la hotel VELOTEL 4* la Brugge si la hotel DUTCH DESIGN ARTEMIS 4* la Amsterdam (sau similar). 

 

;
Incarca datele

Itinerariu

Ziua 1 - Locatie: BUCURESTI
Intalnire la ora 11:50 la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Amsterdam. Sosire la ora locala 15:50 si transfer catre Brugge. Cazare la hotel Velotel 4* sau similar in Brugge.
Ziua 2 - Locatie: BRUGGE
Micul dejun. In cursul diminetii, vom avea prevazut un tur pietonal cu insotitorul de grup, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. Timp liber pentru primbari individuale sau, optional, excursie in capitala Belgiei, Bruxelles, unde se vor admira principalele atractii ale orasului: cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una din cele mai frumoase piete publice din Europa. Cazare in Brugge.
Ziua 3 - Locatie: BRUGGE
Mic dejun. Plecam catre capitala Olandei, Amsterdam, unde avem prevazut un tur panoramic de oras de jumatate de zi cu ghid local. Aici admiram Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel. Cazare la hotel Dutch Design Artemis 4* sau similar in Amsterdam.
Ziua 4 - Locatie: AMSTERDAM
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari prin centrul orasului cu insotitorul de grup. Spre seara, ne pregatim de petrecerea in aer liber din piata Nieuwmarkt. De asemenea, putem alege una dintre numeroasele cafenele aflate pe stradutele incantatoare ale orasului. Cazare
Ziua 5 - Locatie: AMSTERDAM
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-DelftRotterdam. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga unde vom avea un tur panoramic si vom admira Palatul Regal - resedinta regelui, cladirea Parlamentului, Palatul Pacii. Mergem apoi in orasul Delft, unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Vom continua vizita cu cel mai mare port al Europei – Rotterdam. Seara vom reveni in Amsterdam pentru cazare.
Ziua 6 - Locatie: AMSTERDAM
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Eliberarea camerelor se va face in jurul orei 12:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:45 si sosire in tara la ora 00:30 (03.01.2018).

Date plecare:


Doriti mai multe detalii?

Tel:

+4.0755.970.784, +4.0765.067.519

Email:

office@anemary.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: