CASTIGLIONE VILLAGE & SPA

3 stele

ITALIA / ISCHIA ISLAND / FORIO

Momentan nu a fost gasita nici o oferta valabila.

Situat in zona Forio d'Ischia in apropiere de Golful Sorgeto.

Situat în Forio d'Ischia în apropiere de Golful Sorgeto (o jumătate de kilometru) renumit pentru apele sale termale, care se varsă direct în mare si, prin urmare, vă permit sa inotati chiar si în timpul iernii.

Camerele sunt răspândite în mai multe clădiri într-o zona plină de spații deschise, grădini si vegetatie mediteraneană, cu o structură de tip statiune.
Toate camerele sunt dotate cu baie, telefon direct, încălzire, aer conditionat, televizor, seif,  minibar cerere.
Sunt dotate cu balcon sau terasă.

Mic dejun si cina in regim set meniu (se poate alege dintre 3 aperitive si 3 feluri principale) si bufet cu salate.Servicii incluse: acces gratuit la piscina termala, sauna.Serviciu de transfer dus-întors la plaja Citara de 2 ori pe zi.

 

Nota: Perioada Revelion:  29.12.2016-02.01.2017, Tariful include:Cina Festiva Revelion,  Acces gratuit la piscina termala, sauna, muzica si animatie.

Oaspeții se pot bucura de relaxare în piscina în aer liber (33 ° -36 °), terasă mare pe acoperis, SEZLONGURI si umbrele de soare si bar la piscină. Hotelul detine de asemenea si o piscină interioară cu apă termală (38 ° -40 °).
Sunt apoi organizate, seri de divertisment cu muzică live. La Club Card pentru divertisment, puteți avea acces la: teren de fotbal, tenis, volei.
 În timpul perioadelor când sezonul este de varf, se organizează turnee sportive în fiecare zi. În interiorul zonei de spa, oaspeții e pot folosi gratuit
 de efectul terapeutic al fumului si al vaporilor apelor termale din Ischia.Shuttle bus de 2 ori pe zi,Club copii peste 14 ani si Miniclub pentru copii intre 4-14 ani., Restaurant cu meniu de baza mediteranean.

;
  • Centru Spa
  • Club pentru copii
  • Miniclub
  • Sauna
  • Shuttle bus plaja
  • Piscina exterioara
  • Piscina incalzita
  • Piscina interioara

Loading ...

Doriti mai multe detalii?

Tel:

+4.0755.970.784, +4.0765.067.519

Email:

office@anemary.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: