ULISSE HOTEL

3 stele

ITALIA / ISCHIA ISLAND / PORTO ISCHIA

Momentan nu a fost gasita nici o oferta valabila.

Este la 200m de plaja cu nisip fin.

 Hotelul Ulisse este situat la o scurtă disanta de mare, în satul Ischia Ponte.

Avem numai pentru clientii nosrii: camere duble/twin, triple, paturi suplimentare.Cu sigurantă avem camera potrivită pentru familia ta.Toate camerele sunt dotate cu baie, dus, ucator de par, telefon direct, TV prin satelit. Seiful, aerul conditionat si conexiunea Wi Fi sunt gratuite.

 

Puteti petrece ore intregi de relaxare pe marginea piscinelor noastre, sau in grădina noastră- cu  mirosurile sale, aromele sale si culorile sale.Detine două piscine pentru copii si adulti, una dintre ele incalzita, un restaurant cu specialități mediteraneene, punct IT la lobby cu wifi gratuit- pentru persoanele ce nu detin calculator. O vacanță în Ischia într-o atmosferă prietenoasă.

Acces Wi-Fi , vederi la Castelul Aragonez, Restauranul hotelului cu mediu medeteranean, 2 piscine(una incalzita)-pentru copii si pentru adulti. 


 Nu doar una, ci două piscine (una dintre ele este chiar încălzita). Cea mai mica, cu apă putin adâncă, este perfectă pentru copiii cărora le place să se joace in apa, dar si pentru părintii care isi se pot urmări cu ușurintă copiii.
Cealaltă este mai mare, mai adânca-pentru adulti, forte buna pentru a te racorii intr-o dupa amiaza fierbinte de vara.

 Hotelul Ulisse este casa noastră, dar este, in special,  casa oaspetior nostri!

;
  • Internet WiFI
  • Restaurant
  • Piscina exterioara
  • Piscina incalzita
  • Piscina pentru copii

Loading ...

Doriti mai multe detalii?

Tel:

+4.0755.970.784, +4.0765.067.519

Email:

office@anemary.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: