BRADET HOTEL

4 stele

ROMANIA / MURES / SOVATA

Momentan nu a fost gasita nici o oferta valabila.

Hotel Bradet este amplasat la 180 m distanta de Lacul Ursu, in statiunea Sovata. Hotelul este administrat de Danubius Hotels Group si are o frumoasa vedere panoramica.

Hotel Bradet este amplasat la 180 m distanta de Lacul Ursu, in statiunea Sovata. Hotelul este administrat de Danubius Hotels Group si are o frumoasa vedere panoramica.

Redeschiderea hotelului va fi dupa 1 iunie 2014, deoarece au fost efectuate lucrari de renovare ale hotelului, urmand ca cele 96 de unitati de cazare, sa fie transformate in sase apartamente si 87 de camere duble. Camerele vor fi izolate fonic si termic, se vor monta geamuri termopan, vor fi dotate cu mobilier de calitate superioara, aer conditionat, TV, internet, minibar, etc. Camerele sunt dotate si cu : baie cu cada si cu dus/WC, telefon, TV cu programe prin satelit, balcon, uscator de par. 

Mic dejun. Restaurantul ofera meniuri cu specialitati transilvanene si internationale.

restaurant (150 pers.), drink bar (40 pers.), terasa de vara, sala de conferinte (500 pers.), baza de tratament (langa Lacul Ursu), spalatorie si curatatorie, parcare cu plata (5 lei/ zi).  

Turistii cazati la Hotel Bradet beneficiaza (gratuit) si de serviciile Centrului Danubius SPA (aflat in imediata apropiere) ce contine acces la: bazinele cu apa dulce si sarata, piscina, jacuzzi, baie Kneipp alternative pentru picioare, bazin pentru copii, sauna finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna, camera de relaxare, bazin de imersie totala dupa sauna,sala de fitness, halate de baie.  

Tratamentele sunt indicate în cazul unor afectiuni ginecologice, afectiuni reumatismale degenerative, inflamatorii si abarticulare, reabilitari dupa accindente, afectiuni hormonale, probleme de alergie ale cailor respiratorii. Toate aceste tratamente sunt disponibile la un nivel inalt si efectuate cu ajutorul celor mai moderne echipamente.  

;
  • Bar
  • Baza tratament
  • Conexiune internet
  • Parcare
  • Receptie 24/24
  • Sala conferinte
  • Servicii spalatorie si curatatorie
  • Terasa
  • Piscina interioara

Loading ...

Doriti mai multe detalii?

Tel:

+4.0755.970.784, +4.0765.067.519

Email:

office@anemary.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: